Velkommen > Aktiviteter > Bibelmaraton

Bibelmaraton

Den igangværende bibelmaraton begyndte mandag 15. september 2014.

Bibelen er en af verdens mest betydningsfulde bøger, den er verdens mest solgte bog og måske også den mest læste. Men faktisk er Bibelen ikke en bog, men 66 bøger samlet i en.

At læse hele bibelen fra ende til anden er et meget stort projekt at kaste sig ud i. Derfor kaldes en sådan præstation ofte for en bibelmaraton.

Man kan kaste sig over opgaven alene, men chancen for at gennemføre er større, når man gør det i fællesskab og under kyndig vejledning og inspiration fra en ekspert i bibelen.

Bibelmaraton foregår ca. en gang om måneden i Holme Sognegård under ledelse af sognepræst Peter Sporleder.

Der kræves ingen forudsætninger for at være med.

Spørgsmål og tilmelding sker til Peter Sporleder.

Mødeaftener 2017