Velkommen > Aktiviteter > Pensionistforeningen HHT

Program for hele sæsonen kan hentes i Holme Sognegård

Torsdag 11. april kl. 14.00

Harmonikavennerne

Glæd jer - vi har igen inviteret "Harmonikavennerne i Århus" til at underholde med sang og musik fra deres store repertoire. De møder frem med 4-8 personer inkl. en rutineret forsanger.

Kaffe kr. 30

Torsdag 9. maj kl. 14.00

Når det gør ondt

Smerter er den hyppigste årsag til, at patienter henvender sig til lægen. Ofte har den ordinerede medicin en ringe virkning, eller måske er der bivirkninger. Mange har forsøgt flere forskellige smertebehandlinger, uden at smerten er blevet mindre.

Det kan der gøres noget ved, fortæller smertesygeplejerske Birgit Hessellund fra Privathospitalet Mølholm.

Kaffe kr. 30

Ændringer kan forekomme, men der vil altid være underholdning.

Alle arrangementer afholdes i Holme Sognegård.

Bestyrelse

Gunner Jensen, formand