Velkommen > Aktiviteter > Pigeklubben

Pigeklubben

Pigeklubben er åben for alle interesserede, og der er hverken medlemsskab eller kontingent. Der betales for hvert enkelt arrangement.

Tilmelding til arrangementerne skal ske til

Ilse Christensen:   8627 3195 eller
Inge Tagesen:        8627 0348

Program for forår 2019

Onsdag 3. april 2019 kl. 19.00 Holme Sognegård

Kroniske smerter - problematikken forstået gennem en filosofisk optik
Kenneth Robert Boggs er psykosomatisk terapeut og kandidatstuderende på pædagogisk filosofi på DPU, Aarhus Universitet. Boggs kobler sin viden sammen og giver et bud på filosofisk hjælp til slevhjælp. Smerter er en personlig oplevelse, og kroniske smerter anses derfor ofte som lettere uforklarlige eller mystiske. Boggs anlægger i sit foredrag en ny vinkel på begrebet smerter og viser, hvordan vi gennem filosofien kan hente større klarhed om egen og smertens natur. Herved kastes nyt lys på en af samfundets helt store problematikker.

Pris 50 kr. inkl. kaffe med brød.

Tilmelding senest 27. marts 2019 til Ilse eller Inge.

Onsdag 1. maj 2019 kl. 17.00 Afgang fra Holme Sognegård

Besøg i "Hønsehuset"
Vi kører i private biler til Hønsehuset, Lillenorvej 50, Malling.

Michael Havmann, indehaver af Hønsehuset, glæder sig til at byde inden for i butikken, hvor der serveres en lille forfriskning og vises rundt med ekspertise. I Hønsehuset sælges et væld af varer og til alle priser i brugskunst fra Bali:   smykker, pyntegenstande, tøj møbler osv. samt lokale øl, vin og chokolade.

Det er vigtigt, at nogle ved tilmelding byder ind med at kunne køre.

Tilmelding inden 25. april 2019 til Ilse eller Inge.

Tirsdag 4. juni 2019 kl. 17.00 Holme Sognegård

Sæsonafslutning - med tapas
Vi slutter sæsonen med en super lækker 5 retters Tapas menu fra restaurant Unico, Moesgård Golfklub. Maden vil være i gourmetklasse, der vil være fine vine og kaffe med småkager.

Vi skal hygge os med bl.a. lidt konkurrencer og sommersange.

Hele herligheden koster kun 225 kr.

Tilmelding inden 28. maj 2019 til Ilse eller Inge.