Velkommen > Aktiviteter > Pigeklubben

Pigeklubben

Pigeklubben er åben for alle interesserede, og der er hverken medlemsskab eller kontingent. Der betales for hvert enkelt arrangement.

Tilmelding til arrangementerne skal ske til

Ilse Christensen:   8627 3195 eller
Inge Tagesen:        8627 0348

Program for forår 2019

Onsdag 4. september kl. 19.00 Holme Sognegård

Ved kulturens vugge
Foredrag med sognepræst og sexolog, Benedikte Vejlby Baggesgaard.

Bibelen består af en masse forsøg på at formulere en mulig mening med, at vi er, som vi er: tænkende, følende, seksuelle væsener. Ud fra tanken om en begyndelse, en højere magt, en bærende ide med verden og mennesket, og hvordan vi skal leve med og mellem hinanden.

Bibelen handler om at være menneske og medmenneske under himlen. Med hud og hår og alle hjertets længsler.

Foredraget higlighter os gennem bibelske personligheder, hvor vi møder parrene Adam & Eva, David & Batseba og Salomon & Sulamith. Vi hører om Noas blusel, Lots blodskam og Onans bedrifter.

Pris kr. 50.

Tilmelding inden 31. august til Ilse eller Inge.