Velkommen > Aktiviteter > Aktiviteter i Lyseng Kirke > Tidligere gæster

Onsdag 14. september 2016 kl. 17.00

Per Sørensen, lektor på Århus Statsgymnasium

Onsdag d. 27. april 2016 kl. 17.00

Gæstevært: organist og cand.theol. Mads Djernes, der underviser på pastoralseminariet i hymnologi og salmekundskab.

"Jeg hedder Mads Djernes og bor i Holme. Jeg har gennem de seneste knap tyve år været organist i forskellige kirker i Østjylland og undervejs taget organisteksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium. For fem år siden fik jeg lyst til at genoptage det teologistudium, som jeg påbegyndte efter gymnasiet. Jeg er derfor netop blevet cand. theol. går nu på Pastoralseminariet med henblik på at søge præsteembede. Sangen og musikken har været en ledetråd i mit liv, og et højskoleophold for enogtyve år siden introducerede mig til højskolesangbogen. Salmerne har jeg beskæftiget mig indgående med i en række år som underviser og redaktionsmedlem, så jeg holder meget af vore to skønne sangbøger - den blå og den sorte."