Velkommen > Besøgstjenesten

Besøgstjenesten

Besøgs- og Hjælpetjenesten i Holme

Hvad er Besøgstjenesten?
Besøgstjenesten består af frivillige, der gerne vil være med til at bryde ensomheden med besøg af ca. 1 times varighed. Besøgene kan være ledsagelse ved spadsereture eller til hyggeligt samvær.

Hvad er Hjælpetjenesten?
Hjælpetjenesten består af frivillige, der gerne vil give en hjælpende hånd. Det kan være at sy en knap i, hente en bog på biblioteket eller sætte havemøbler ud eller ind.
Det kan også være ledsagelse til læge, øjenlæge eller andre opgaver, du enten ikke selv er i stand til at udføre, eller har familie til at hjælpe dig med.

Hvad koster det?
Tilbuddet er gratis.
Hvis der bliver tale om udgifter til materialer, kørsel eller lignende, betales de altid af den, der modtager hjælpen.

Tavshedspligt
De frivillige har selvfølgelig tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold, de som hjælpere bliver bekendt med.

Har du lyst til at blive besøgsven, eller vil du gerne vide mere om arbejdet, kan du henvende dig til frivilligkoordinator Peter Fritz Tofft på tlf: 5157 6908 / tpf@aarhus.dk

Besøgs- og Hjælpetjenesten koordineres af en valgt bestyrelse i samarbejde med en præst ved Holme Kirke:
Peter Sporleder.