Velkommen > For børn > Minikonfirmand

Minikonfirmand

Minikonfirmand i Holme Kirke?

Alle elever i 3. klasse på Holme Skole og Rundhøjskolen inviteres hvert år til at blive minikonfirmand i Holme Sogn.

Undervisningen begynder foregår over 6 eftermiddage i Holme Kirke fra oktober til december.

I minikonfirmandundervisningen møder eleverne personalet i Holme Kirke, organist og alle sognepræsterne står for undervisningen. Gennem fortælling, leg og sang giver de sammen eleverne kendskab til kirke og kristendom og der er mulighed for at lære kirken, klokkerne og orglet at kende på egen hånd. Der er plads til spørgsmål og undren over livets store spørgsmål.

Tilbuddet gælder alle børn uanset om man er døbt eller ej.

Invitationer bliver sendt ud til alle forældre via skolernes intranet.

Tilmelding sker til kirkekontoret.