Velkommen > Frivillig

Frivillig

Frivillig ved arrangementer i kirke og sognegården?
Har du tid og lyst til at hjælpe ved arrangementer i kirke og sognegård er du meget velkommen til at kontakte kirketjenerne

Dorte Høyer Tuemand, tlf. 6162 1408

Maj-Britt de Lemos, tlf. 6162 1409

Konfirmandtilmelding
Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

VIGTIGT: Skriv Skole og klassebetegnelse under "Yderligere oplysninger" på tilmeldingen.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.