Velkommen > Konfirmationer > Indskrivning

Indskrivning

Indskrivning kan foregå digitalt via linket herunder indtil 30. september 2019.

VIGTIGT: Skriv Skole og klassebetegnelse under "Yderligere oplysninger" på tilmeldingen.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Enkelte oplever, at anden forælder ikke modtager et link til underskrift. Man kan i så fald lave en ny ansøgning/ lade den anden forælder påbegynde en ny ansøgning. Der sker ikke noget ved at lave flere ansøgninger, vi sletter blot de overflødige.

Tilmeldingsblanket til udfyldelse i hånden kan downloades herunder og afleveres i udfyldt stand til præsten.

Blanketten kan også fås på kirkekontoret.

Tilmeldingsblanket

Behandling af dine personoplysninger