Fra Kalenderen

Tirsdag 17. oktober kl. 14.15: Gudstjeneste på Madsbjerg
Søndag 22. oktober kl. 10.00: Højmesse v/ Kirsten Hald

Familiegudstjeneste
Tirsdag 24. oktober er der spaghettigudstjeneste i Holme Kirke.

Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor der serveres spaghetti med kødsovs, og hvor der er lege og hygge. Vi slutter kl. 19. Af hensyn til maden beder vi om tilmelding nogle dage i forvejen til kirkekontoret, tlf. 8627 1993 mail: bna@km.dk.

Find oversigt over gudstjenesterne i Holme sogn frem til november 2017.

Konfirmationer

Datoer for konfirmation 2019 er kommet og kan læses her.

Kirkeblad
Kirkebladet for Holme Sogn september-oktober-november 2017 kan læses online her. Vær opmærksom på, at der er foretaget en ændring i Torsdagsklubbens program.

For børn

Babysalmesang:

Babysalmesang er musik, salmer, dans og rytmik for børn under 1 år sammen med deres forældre/bedsteforældre. Et forløb varer 8 gange. Det er gratis at deltage. Nye hold begynder 14. august. Læs mere i menuen.

Aktiviteter og arrangementer i Holme sogn
Læs om vore forskellige arrangementer i menuen under Aktiviteter. Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter.

Hjertestartere
Vi har 4 hjertestartere:

Holme Sognegård, Holme Kirke og Lyseng Kirke. Disse er placeret indendørs og er tilgængelige, når bygningerne er i brug.

Den fjerde er døgnåben og hænger ved indgangen til Holme Kirke.

Frivillig
Har du lyst til at engagere dig som frivillig og give en hjælpende hånd, når der er behov for det?

Ved Holme kirke har vi ofte brug for frivillige til at give en hånd med ved vore forskellige arrangementer. Det kan være at dække bord og sørge for madlavning eller opvask, eller måske har du andre talenter, der kan udfoldes.

Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret, kirketjeneren eller en af vore præster.

Billeder kan ses på Holme kirkes galleri

Gud, du fra dine de herlige højeloftssale
vander, som bjergenes top, så de dybeste dale,
dig vi med sang