Fra Kalenderen

Torsdag 13. december kl. 14.00: Pensionistforeningen  i sognegården
Søndag 16. december kl. 10.00: Højmesse / Kirsten Hald

Åben kirke 10.-11. december kl. 17-20
En god lejlighed til at besøge Holme Kirke. Kirken står åben, kig ind og  bliv så længe I har lyst. Kirken er udelukkende oplyst af levende lys, og der spilles dæmpet musik.

Julegudstjenester 11. december kl. 9.30 og 10.30
Julegudstjenester for sognets vuggestuer, børnehaver, dagplejemødre og "hjemmegående" børn. Med Benedikte Vejlby Baggesgaard og Janni Beltoft. Tilmelding til kirkekontoret kontor@holme-sogn.dk / 8627 1993.

Kirkeblad
Kirkebladet 2018-2019 december-januar-februar er netop udkommet. Læs det online her

Find oversigt over gudstjenesterne i Holme sogn frem til september 2018.

Konfirmationer

Konfirmationsdatoer for 2020 er fastlagt og kan ses i menuen til venstre.

Kirkeblad
Kirkebladet for Holme Sogn september-oktober-november 2018 kan læses online her.

For børn

Babysalmesang:

Babysalmesang er musik, salmer, dans og rytmik for børn under 1 år sammen med deres forældre/bedsteforældre. Det er gratis at deltage. Læs mere i menuen.

Aktiviteter og arrangementer i Holme sogn
Læs om vore forskellige arrangementer i menuen under Aktiviteter. Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter.

Hjertestartere
Vi har 4 hjertestartere:

Holme Sognegård, Holme Kirke og Lyseng Kirke. Disse er placeret indendørs og er tilgængelige, når bygningerne er i brug.

Den fjerde er døgnåben og hænger ved indgangen til Holme Kirke.

Frivillig
Har du lyst til at engagere dig som frivillig og give en hjælpende hånd, når der er behov for det?

Ved Holme kirke har vi ofte brug for frivillige til at give en hånd med ved vore forskellige arrangementer. Det kan være at dække bord og sørge for madlavning eller opvask, eller måske har du andre talenter, der kan udfoldes.

Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret, kirketjeneren eller en af vore præster.

Billeder kan ses på Holme kirkes galleri

Gud, du fra dine de herlige højeloftssale
vander, som bjergenes top, så de dybeste dale,
dig vi med sang