Velkommen > Koncerter

Koncerter

Julekoncert i Holme Kirke, d. 6. december, kl. 16.00

Birthe Kjær maler julen rød - med al sin glans

Koncerten vil være med to musikere – keyboard og fløjte. Repertoiret bliver julesange og salmer på både dansk og engelsk

Billetter á 250 kr. pr. stk. kan købes i forsalg på kirkekontoret,  mandag, onsdag og fredag mellem kl. 9 og 12 dog fredag d. 20. november mellem kl. 9 og 14.

Der er mulighed for kontantbetaling eller MobilePay

Der har været rejst tvivl om, hvorvidt koncerten med Birthe Kjær søndag 6. december 2020 på grund af Corona-restriktionerne kan gennemføres. Efter nøje overvejelser har menighedsrådet besluttet, at koncerten afholdes. Det sker selvfølgelig under hensynstagen til alle sundhedsmyndighedernes forskrifter om hygiejne, afstand, mundbind o.s.v.

Der vil blive solgt 100 billetter til koncerten, og der vil blive markeret i kirken, hvilke stole der må benyttes, så afstandskravene bliver overholdt. Publikum må ikke synge med, og der vil blive krav om brug af mundbind efter forskrifterne.

Vi beder alle, der deltager i koncerten om at være behjælpelig med, at arrangementet trods alle myndighedskrav/anbefalinger bliver en god oplevelse for publikum.